37 KILOYA DüşEN NIHAL CANDANA TAHLIYE KARARı!

37 kiloya düşen Nihal Candana tahliye kararı!

Resmi kurum ve kuruluşların icradan satışa çıkardığı araçları ucuza satarak güven kazanan suç örgütünün, bu yöntemle araç talepleri aldığı ve para topladıklarını tespit edilmişti.

Daha sonra ihalede sorun olduğu gerekçesi ile mağdurlara geri ödeme yapılmadığı, araç teslimi sağlamadıkları belirlenmişti.

"PARA AKLAMAKTAN" GÖZALTINA ALINMIŞTI

DHAda yer alan habere göre polis ekipleri, katıldıkları bir moda programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin söz konusu şebekenin paralarını akladıklarını da tespit etmiş düzenlenen operasyonla Candan kardeşler gözaltına almıştı. Candan kardeşler, Küçükçekmece Sulh Ceza Hakimliği tarafından geçen yıl 16 Kasımda tutuklanmıştı.

YEMEK YEMEMEYE BAŞLAMIŞTI

Silivrideki Marmara Cezaevine konulan kardeşlerden Nihal Candanın tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladığı öğrenildi. Bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candana anoreksiya nevroza adı verilen hastalık teşhisi konuldu. Hastalığı sebebiyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candanın psikolojisinin bozuk olduğu da belirtiliyordu.

SAAT: 17.00DE TAHLİYESİ BEKLENİYOR

Dün hastaneye kaldırılan Candan için doktorlar cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönünde görüş bildirdi.

Durumu değerlendiren mahkeme, Candanın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesine karar verdi.

Kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ve "suç gelirlerini aklama" iddiasıyla tutuklanan Gülnihal Çiçek, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi.

2024-04-26T10:36:22Z dg43tfdfdgfd