TELEFON TUZAğıYLA KATLETTI... ANKARA'DA KAN DONDURAN VAHşET

Ankara'da 6 ay uzaklaştırma kararı aldıran boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan'ın evine gelen Kerim Coşkun, oğlunun cep telefonundan attığı mesajla kapıyı açtırıp, genç kadını katletti.

Ankara'da Yonca Kazan Coşkun, belediye temizlik görevlisi eşi Kerim Coşkun'un kendisine şiddet uyguladığını ileri sürerek 7 ay önce boşanma davası açtı. Yonca Coşkun, eşi hakkında evden uzaklaştırma kararı aldırdı, başına bir şey gelmesinden korkan Coşkun, annesinin yanına döndü. Çiftin 7 ve 10 yaşındaki iki çocuğu ise babalarının yanında kaldı.

Uzaklaştırma kararı sonrası dün eşinin oturduğu apartmanın önüne giden Kerim Coşkun, oğlunun cep telefonundan, 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Yonca Kazan Coşkun, oğlunun hasta olduğunu düşünerek yanına gitmek için kapıyı açtığı sırada dışarıda bekleyen Kerim Coşkun zorla eve girdi. Kerim Coşkun banyoya kaçan eşine zorla tecavüz ettikten sonra sırtından bıçaklayarak öldürdü. Polise teslim olan cani koca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Yonca Kazan Coşkun ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

2024-04-20T05:38:13Z dg43tfdfdgfd